[LaC - Brew Forsiden]        Links til forhandlere  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Her finder du en lang række links, som jeg finder interessante og relevante for brygning.

Links til forskellige steder der sælger udstyr til brygning.
Der er mange flere, men jeg medtager her dem jeg har handlet ved og derfor kan anbefale:

Maltbazaren Maltbazaren. - "Hvor jeg købte mit første brygudstyr." Butikken har lige været gennem fysisk flytning og udvidelse. Kan bestemt anbefales. Carsten, der er hovedmand bag Maltbazaren er en engageret mand, som jeg personligt har oplevet ikke kun tænker på egen profit. Han tilbød under et fællesindkøb af gasblus fra Tyskland, at være modtager for blus til bryggere i København. Han sælger selv lignende blus i butikken.
   
Vejers Storkøb Hans Kristian i Vejers er hurtig præcis og billig. Og så er det rart for mig, at det ligger i almindelig køreafstand.
   
Lund Teknik Torben Lund, som er en af pionererne for den bølge af håndbryggere, der er opstået gennem de sidste år, har denne web-butik, der sælger alskens udstyr og råvarer til såvel brygning som servering.
   
Brygladen Brygladen er vist blandt de første forhandlere af brygudstyr og ingredienser i Danmark. De har deres eget lille bryggeri, hvor de laver noget fremragende øl, som jeg var så heldig at få en smagsprøve af på et møde i ølentusiaterne i Esbjerg. Der har været nogen debat i de forskellige internetfora på hvorvidt man modtager hvad man bestiller. Jeg har ikke personligt haft problemer.
   
Bogliste Jeg har lavet denne ønskeliste ved en online boghandel. Det var en let måde at gøre det på for mig, men det har den begrænsning at ikke alle bøger kan findes der. Til gengæld står alle data om bøgerne på siden. Man kan så vælge at bestille dér eller et andet sted. Det er en inspirationsliste..
   
Crankandstein Don Obenauers meget lille hjemmeside, hvorfra han sælger sine fine møller. Han sælger dem vist også fra eBay.com. Husk at der skal svares told og afgift ved køb fra USA. Han har ikke længere en partner til at sælge møllerne for sig. Derfor det simple design på siden. Men møllerne skulle være lige så gode.
   
Ebay i Tyskland Ebay.de er den tyske version af det store auktionssted på nettet. Der kan findes rigtigt meget godt udstyr til den driftige håndbrygger på deres sider. Oftest er de tyske sælgere særdeles høflige og hjælpsomme. Så det lader sig ofte gøre at købe, selvom de oprindeligt angiver at de kun sælger til tyske købere. Da handlerne oftest er privathandler og foregår indenfor EU er bliver der ikke tillagt told og moms på varerne.

TIP: Når du benytter Ebay vil du kunne være med til at sætte prisen på nogle varer op, når du byder. Derfor er det ofte smart at byde tæt på auktionens slutning. Jeg har med succes brugt Auctionsniper, som kan lægge et bud lige på det rette tidspunkt. Ellers virker det som når man normalt byder på en auktion. Man sætter et maksimum bud og der bydes kun op til det vindende beløb. De giver et par gratis prøvebud, så man kan se om det er noget:
 

 
   
Zapfanlagendoktor Denne tyske side har næsten alt hvad man kan tænke sig af udstyr til et fadølsanlæg. Der er god og hurtig service til gunstige priser
   
Magic Magnets Magic Magnets har deres onlinebutik liggende på det tyske eBay. De har alt indenfor magneter, og det er her jeg har købt både neodymmegneter til omrørere, samt teflonbelagte omrørermagneter. Husk at spørge forhandleren om han vil sende til Danmark inden bestilling. Han vil da acceptere har han lovet mig. Han siger det må være således, da købere fra udlandet skal acceptere at portoen er lidt højere. Al porto giver han retur i form af valgfri magneter fra butikken, ligesom han har rabatsystem ved storkøb.
   
www.hjemmebryggeren.dk Her kommer så en undtagelse fra mit princip om kun at anbefale nogen jeg har handlet med. Hjemmebryggeren, Ken, afholder kurser i håndbrygning, samt sælger forskelligt udstyr og ingredienser. Og da enhver udbredelse af lysten og fornøjelsen ved brygning er velkommen, skal han selvfølgelig nævnes her.
   

http://www.vinolhobby.dk

Vinøl Hobby er en af de helt gamle danske butikker, der sælger forskelligt udstyr og ingredienser til brygning af både øl og vin.
   
   
(Her kommer flere links)  
   

 

 


 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

louis vuitton outlet michael kors outlet michael kors outlet sport blue 3s louis vuitton outlet michael kors outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 sport blue Lebron 12 louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet lululemon sale jordan 6 sport blue jordan 3 sport blue jordan 6 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan nike kd 7 cheap louis vuitton louis vuitton outlet louis vuitton outlet kate spade outlet louis vuitton outlet sport blue 6s jordans for sale kate spade outlet retro jordans for sale history of jordan 6s history of jordan 6s louis vuitton outlet foamposites for sale louis vuitton outlet cheap jordans jordan 3 sport blue beats by dre cheap beats by dre outlet louis vuitton outlet