|
Gå hurtigt til: Siderne er optimeret til 1280 x 800
Bryggeriets motto: Både bryg og drik med
omtanke!
|
Denne side er stadig under konstruktion.
Ingredienser I ølbrygningen er hovedingredienserne traditionelt Vand, malt, humle og gær. Du kan herunder vælge at læse om de forskellige hovedingredienser, men på sigt også om de lidt mere eksotiske muligheder for at præge øllet med urter osv. Vand. Vandet til brygning har stor betydning. Læs her om vandkvalitet. Malt. Malt er korn, der er blevet maltet i en proces, der indebærer en vandning, spiring og tørring af de spirende korn. Under denne proces danner kornet sukkerstivelse, som under mæskningen kan trækkes ud af malten i form af sukkerstrenge af forskellig længde og forgærbarhed. Der findes mange typer malt og maltningsprocesser. Læs mere om dette under malt. Humle til brygning Forskellige typer humle har forskellige egenskaber og giver øllet forskellige kvaliteter. Det kan der læses mere om under humle til brygning Gær Gæren spiser af de sukkerstrenge, der gennem mæskningen og urtkogningen er at finde i urten. under denne proces dannes der alkohol og forskellige aromastoffer mm. Forskellige gærtyper giver øllet forskellige karakteristika. Læs mere om gær. |
Anbefaling: Læs mere under
links.
|
Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette
Websted fra feedbacksiden.
|