|
Gå hurtigt til: Siderne er optimeret til 1280 x 800
Bryggeriets motto: Både bryg og drik med
omtanke!
|
Her finder du en lang række links, som jeg finder interessante fordi øl kan drikkes til mad. Links til forskellige rigtigt gode steder der
handler om mad og eller lignende livsnyderier.
|
Grillklubben | Grillklubben er et rigtigt godt sted at finde
utraditionelle og særdeles gode ideer til hvordan man kan lave helt
speciel mad (som kan nydes til den hjemmelavede øl). Der er et forum med
mulighed for diskussioner, og der sælges vakuumpakkere mm. Men bedst af alt, så laver JBI, som også har lavet hjemmesiden nogle fantastisk smarte løsninger til kuglegrill, som han sælger fra siden. F.eks. en forlænger, så der kan grilles i flere etager eller koldrøges i en kuglegrill, eller en beholder til brændende kul, som kan regulere temperaturen i en kuglegrill. Men kig selv på siden, som bestemt er besøget værd. |
Røgeovnens venner | Dette link kommer lidt i tråd med linket ovenover. Egentlig ville jeg gerne selv lave røgmalt, men faldt over denne side, med alskens gode ideer om hvordan man kan lave sine egne røgvarer. Så nu røger jeg fisk og fersk kød, som kan indtages med en kold ale og en god porsesnaps. |
Rygeovnen | Rygeovnen eller bålmand, som han også kalder sig, sælger forskellige typer røgeovne og udstyr til disse. Jeg har bestilt et par kroge til ophæng af fisk. Hurtig og god service. Kan varmt anbefales. (Også til koldrøgning). |
Hemmbrygning | Hemmbrygning er en svensk hjemmeside, som har mange
forskellige parallelsider, som alle omhandler og sælger udstyr og
remedier til fremstilling af alkoholdestillering og ekstrakter til at
smage sin vodka til med. Men må ikke destillere, men en god
hjemmeblandet bitter eller whiskey må man gerne lave af vodka. Disse
sider har alt hvad hjertet måtte begære af ekstrakter mm. Det er nu en skam man ikke må destillere sin egen whiskey, når nu udstyret til at mæske bygmalten står klar. |
(Her kommer flere links) | |
Anbefaling:
Læs mere under
links.
Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette
Websted fra feedbacksiden.
|