[LaC - Brew Forsiden]        ChallengedWheat (Jens Fødselsdag)  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

ChallengedWheat (Jens Fødselsdag)
Bavarian Weizen (Weissbier)

 

Type: All Grain

Date: 13-10-2008

Batch Size: 52,00 L

Brewer: Lars Christensen
Boil Size: 62,82 L Asst Brewer: Jens Søndergaard Poulsen
Boil Time: 60 min Equipment: Gasgruekedel med indsatssi
Taste Rating(out of 50): 42,0 Brewhouse Efficiency: 94,00
Taste Notes:
 

Ingredients

Amount Item Type % or IBU
6,20 kg Wheat Malt, Ger (3,9 EBC) Grain 54,87 %
5,10 kg Pale Malt (2 Row) Bel (5,9 EBC) Grain 45,13 %
30,00 gm Challenger [6,15 %] (60 min) Hops 6,9 IBU
30,00 gm Challenger [6,15 %] (30 min) Hops 5,3 IBU
50,00 gm Fanø Havehumle [2,00 %] (30 min) Hops 2,9 IBU
50,00 gm Fanø Humle [2,00 %] (30 min) Hops 2,9 IBU
1 Pkgs Hefeweizen Ale (White Labs #WLP300) [Starter 2000 ml] [Cultured] Yeast-Wheat

 

Beer Profile

Est Original Gravity: 1,064 SG

Measured Original Gravity: 1,064 SG
Est Final Gravity: 1,016 SG Measured Final Gravity: 1,014 SG
Estimated Alcohol by Vol: 6,33 % Actual Alcohol by Vol: 6,53 %
Bitterness: 18,0 IBU Calories: 608 cal/l
Est Color: 8,1 EBC Color:
Color
 

Mash Profile

Mash Name: Single Infusion, Medium Body, No Mash Out Total Grain Weight: 11,30 kg
Sparge Water: 48,67 L Grain Temperature: 22,2 C
Sparge Temperature: 75,6 C TunTemperature: 22,2 C
Adjust Temp for Equipment: FALSE Mash PH: 5,4 PH
 

Single Infusion, Medium Body, No Mash Out
Step Time Name Description Step Temp
60 min Mash In Add 29,47 L of water at 74,4 C 67,8 C

 
Mash Notes: Simple single infusion mash for use with most modern well modified grains (about 95% of the time).

Carbonation and Storage

Carbonation Type: Kegged (Forced CO2) Volumes of CO2: 2,4
Pressure/Weight: 11,7 PSI Carbonation Used: -
Keg/Bottling Temperature: 5,0 C Age for: 35,0 days
Storage Temperature: 11,1 C  
 

Notes

Denne helt specielle hvedeøl er frembragt til det specielle formål at sprede glæde ved Jens' 40 års fødselsdag. Den er derfor tilført det helt specielle håndelag, som kun han ert i stand til bibringe øllet.
Den er blevet lavet med en, for hvedeøl, atypisk humlesammensætning. Den er humlet med den udemærkede bitterhumle, Challenger, og er derudover kogt med 2 forskellige humler fra Jens' fødeø, Fanø.

Created with BeerSmith

 

 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011