Gå hurtigt til:
Siderne er optimeret til
1280 x 800
Bryggeriets motto:
Både bryg og drik med
omtanke!
| |
Type:
Extract |
Date: 07-09-2008 |
Batch Size:
19,00 L |
Brewer:
Lars Reinholdt Christensen |
Boil Size: 24,64 L |
Asst Brewer: |
Boil Time: 30 min |
Equipment: Gasgruekedel |
Taste Rating(out of 50): 35,0 |
Brewhouse Efficiency: - |
Taste Notes: |
|
Ingredients |
Amount |
Item |
Type |
% or IBU |
5,00 gm |
Cellvit (Boil 0,0 min) |
Misc |
|
5,00 gm |
Nutrisal (Boil 0,0 min) |
Misc |
|
2,15 kg |
Æblesaft (2,0 EBC) |
Sugar |
81,13 % |
0,37 kg |
Muscovado Sugar, Light (15,8 EBC) |
Sugar |
13,96 % |
0,09 kg |
Muscovado Sugar, Dark (98,5 EBC) |
Sugar |
3,40 % |
0,04 kg |
Cane (Beet) Sugar (0,0 EBC) |
Sugar |
1,51 % |
1 Pkgs |
SafAle English Ale (DCL Yeast #S-04) |
Yeast-Ale |
|
|
|
Beer Profile |
Est Original
Gravity:
1,054 SG |
Measured Original Gravity:
1,053 SG |
Est Final Gravity: 1,014 SG |
Measured Final Gravity: 1,005 SG |
Estimated Alcohol by Vol: 5,17 % |
Actual Alcohol by Vol: 6,26 % |
Bitterness: 0,0 IBU |
Calories: 488 cal/l |
Est Color: 7,9 EBC |
Color: |
|
Mash Profile |
Mash Name:
None |
Total Grain Weight:
19,00 kg |
Sparge Water:
- |
Grain Temperature:
- |
Sparge Temperature:
- |
TunTemperature:
- |
Adjust Temp for Equipment:
FALSE |
Mash PH:
- |
|
|
|
Mash Notes: - |
Carbonation and
Storage |
Carbonation Type:
Corn Sugar |
Volumes of CO2:
2,4 |
Pressure/Weight:
107,6 gm |
Carbonation Used:
- |
Keg/Bottling Temperature:
15,6 C |
Age for:
28,0 days |
Storage Temperature:
11,1 C |
|
|
Notes |
Det første forsøg på ciderbrygning. Mængden er blevet bestemt af hvor mange æbler jeg kunne nå at presse i dag. saften blev varmet op til 70 C. og holdt der i 10 minutter. Derefter blev temp sat op til 80 over 10 minutter, og hold der i endnu 10 minutter. Tilsat sukre og køle med kobberchiller, samt tilsat gærnæring og salte. Da gæren røg i var temp nede på 13 C, men den stiger nok i løbet af nogle timer. Mit håb er at gæren som er godt flukkulerende vil bundfælle sig godt, og i den proces tage en del af urenhederne i mosten med sig. Samtidig er den medium i sin forgæringsgrad, og burde kunne lade lidt af sødmen blive tilbage i cideren. Jeg ønsker ikke en for sur cider. Derfor har jeg tilsat lidt sukker. Det skal ikke blive en æblevin. |
Created with
BeerSmith |
| |
Translate? Google translate
Übersetzen?Google translate
Anbefaling:
Læs mere under
links.
|