[LaC - Brew Forsiden]        Co2 og Regulator  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Kulsyre skal der til!

Min start på at benytte fadøl var at jeg fik et sæt bestående af en Co2 flaske (Sodastream) og Co2 regulator, tappehane, Co2 slanger og ølslanger til min 40 års fødselsdag. Der var en kobling til Carlsbergfade med sættet. Men jeg ønskede at bruge Corneliusfade, så jeg bestilte de resterende slangestumper og ball-locks efterfølgende. Det hele kommer fra Torben Lund (Se links-siden).

[Billede af produktet] 
Co2 regulatoren.

Jeg har endnu ingen Carlsbergfade, så derfor har den kobling kun været brugt engang jeg lånte udstyret ud til en fest.

Omkring brugen af dette, så lagde jeg ud med en lille fejl. Under første forsøg på at justere trykket på mit første bryg på fad, ville jeg justere trykket ned igen. Det var blevet stillet vel højt. Resultatet blev at jeg fik øl retur gennem regulatoren. Efter en snak med Torben, måtte jeg så skille regulatoren helt ad og rense den med isopropylalkohol. Der er ikke noget bedre end at lære sit nye grej at kende helt fra bunden!

Ellers må jeg sige, at det er helt utroligt nemt at benytte regulatoren. Jeg har indtil videre tvangscarboneret alt det øl jeg har fyldt på fad.

 


En 2 kg Co2 trykflaske.

Jeg har siden købt et par Sodastream Co2 flasker til på loppemarkeder. De kan får små penge byttes til fyldte i Matas. Men da det tager ret hårdt på den lille 300 gr. Co2 flaske, har jeg også købt en 2 kg. flaske ved Torben. Den har jeg været glad ved, fordi den kan køre ret så længe uden at skulle fyldes igen. Jeg har faktisk ikke oplevet det endnu, og er så småt begyndt at se mig om efter et godt sted at få den genfyldt til en rimelig pris. Jeg vil helst ikke til at sende den, da den er så tung, at det vist ikke kan svare sig.
 

(Er der nogen der har et godt råd omkring hvor det er billigt at få fyldt sådan en Co2 flaske i nærheden af Esbjerg - evt. i nordtyskland, så skriv endelig til mig).


Startside Op Tappehaner Fadølskøler Co2 og Regulator Cornelius Fade

 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

Lebron 12 kate spade outlet lebron 12 jordan 6 sport blue jordan 3 sport blue Lebron 12 sport blue 6s history of jordan 6s louis vuitton outlet legend blue 11s louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan louis vuitton outlet jordan 6 sport blue kate spade handbags Sport Blue 6s louis vuitton outlet jordan 3 sport blue sport blue 6s louis vuitton outlet retro jordans for sale Lebron 11 beats by dre outlet foamposites for sale coach factory outlet foamposites for sale sport blue 3s lebron 12 louis vuitton outlet coach outlet online Lebron 11 jordan 6 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordan shoes Cheap Oakley Sunglasses jordan 3 sport blue lebron 12 jordan 6 sport blue michael kors outlet