[LaC - Brew Forsiden]        Fadølskøler  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Øl serveres bedst tempereret.

(OBS: Jeg har denne køler til salg. Skriv til mig ang. info mv.)

Jeg har byttet mig til denne vådkøler ved Morten fra Fredericia (www.all-grain.dk) Det er Mortens billede, så sådan så køleren ud, da jeg fik den. Håber det er OK med Morten, at jeg bruger billedet her på siden (ellers sig til?).

[Fadølskøler] 
Billede af fadølskøleren ved afhentningen.

Det viste sig desværre at køleren var defekt, men jeg bestilte reservedele hjem fra Tyskland, og nu kører den rigtigt godt. Jeg kan faktisk tænde for den ½ til 1 time før der er brug for at tappe, og så køler den perfekt. Da en af de dele der var gået var termostaten valgte jeg at sætte en regulerbar termostat i i stedet. Der kan ses billeder og beskrivelser af reparationen af køleren her på siden om "Gør det selv".

Med køleren er anlægget nu oppe at køre, men jeg mangler stadig noget, idet jeg gerne vil have den bygget ind i et forholdsvis præsentabelt møbel.

 
Billede af fadølskøleren i et test setup.
(Bemærk detaljen med tappehanen, der her er midlertidigt sat på et interimistisk samlet bræt. Det går jo ikke i længden).

Når projekt fadølsmøbel er klaret, så bliver jeg glad.... Følg processen under "Gør det selv".

Mere om den senere, når den bliver repareret og forhåbentlig sat i en slags skab, der er præsentabelt nok til at tage ophold i spisestuen.


Startside Op Tappehaner Fadølskøler Co2 og Regulator Cornelius Fade


 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

louis vuitton outlet coach outlet online cheap oakley sunglasses jordan 6 history of jordan louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet sport blue 6s louis vuitton outlet coach outlet online Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet legend blue 11s history of jordan 6s louis vuitton outlet kate spade outlet Louis Vuitton Outlet sport blue 3s history of jordan 6s louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet louis vuitton outlet michael kors outlet jordan 3 sport blue jordan 3 sport blue coach factory sport blue 3s louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan jordan shoes michael kors outlet jordan 3 sport blue jordan 6 sport blue beats by dre outlet jordan 6 history of jordan michael kors outlet