[LaC - Brew Forsiden]        Tappehaner  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Øllet skal ud af fadet igen.

Jeg fik sammen med mit første fadølsanlæg en hane med kompensator. Det er en fremragende hane, som er let at gøre ren. Oftest er det klaret med lidt rent vand. En enkelt gang har jeg smurt den med ølfedt, men ellers virker den godt. Den er lavet således, at den skal monteres gennem en plade eller lignende. Da jeg forsøgte mig med et køleskab til køling af fadene, monterede jeg hanen gennem køleskabslågen, ved at bore et hul og fjerne lidt af isoleringen, så det hele kunne spændes lidt sammen.

[Tappehane] 
Den største af mine tappehaner.

Jeg har så siden fået denne store messinghane på en søjle, som kan topmonteres. Den har også kompensator og stammer fra et tysk værtshus, hvor den er blevet brugt til weissbier. Jeg har endnu ikke fået afprøvet hanen, som blev købt for meget små penge for længe siden, med henblik på at lave et nyt fadølssystem til at erstatte køleskabet.

Jeg har også fået byttet mig til et tappetårn, som i princippet består af to haner monteret på en søjle. Hanerne har ikke kompensator og ser noget anderledes ud end de haner jeg ellers har set. Jeg må på et senere tidspunkt se om jeg kan bruge disse haner, eller om jeg vil sælge dem videre til nogen, der kan gøre fornuftigt brug af dem. De er temmelig store, idet de måler omkring 45 cm fra basen til toppen af hanerne. Dertil kommer monteringsrøret i bunden.


Den ene af disse tappesøjler er min. Den anden har jeg solgt videre.

Da jeg fik min fadølskøler, fulgte der også en hane på søjle med. Denne er uden kompensator, og vil derfor skulle indstilles i modtrykket ved hjælp af længden på de slanger der fører øllet til hanen fra køleren. Det kan vist være lidt besværligt! Men selve søjlen er så smart indrettet, at det vist kan opveje det. Den kan monteres ved hjælp af spændeskrue direkte på en bordplade eller andet, der hvor man gerne vil tappe øl. Der er sågar en holder til en drypbakke. Denne hane er nu givet bort til en gammel ven, som manglede en hane i sit fadølsanlæg. Jeg fik den ikke i brug, og så gjorde den bedre nytte ved ham.


Startside Op Tappehaner Fadølskøler Co2 og Regulator Cornelius Fade


 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet jordan 3 sport blue Louis Vuitton Outlet michael kors outlet cheap air jordans retro jordans for sale louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet retro jordans for sale jordan 11 concord sport blue 3s nike kd 7 jordan 3 sport blue Lebron 11 kate spade outlet legend blue 11s jordan 6 sport blue kate spade outlet jordan 3 sport blue michael kors outlet nike kd vii louis vuitton outlet michael kors outlet kate spade diaper bag Louis Vuitton Outlet history of jordan 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 6 history of jordan sac louis vuitton coach factory online louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet legend blue 11s jordan 3 sport blue