[LaC - Brew Forsiden]        Bryg med nyt udstyr  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Brygdag den 23. Juli 2008. (Første bryg med det ny udstyr).

Her er en samling billeder fra det første bryg med det nye udstyr. Jeg har her lige fået samlet pumpe, spargering, indsatssi osv., som beskrevet andre steder på disse sider.

Murphy lavede for mange år siden ved et tilfælde en sætning, der siden i en omformulering er blevet til Murphys lov. Den lyder ca. således: Såfremt noget kan gå galt, så vil det gøre det!

Sådan var det også med så meget nyt udstyr på en gang. Det var som at skulle lære at brygge forfra og selvom meget gik godt skete der også uheld. Jeg fik denne dag heldigvis besøg af brygvenner, så vi kunne løse evt. problemer. Vi bryggede en dunkelweizen. Desværre stoppede spargeringen til, så vi måtte cirkulere manuelt under hele brygget. Årsagen til dette er nok mest at hullerne i indsatssien er større end dem, der er i spargeringen. Jeg vil løse dette ved at sætte en syrefast net med 1 mm. huller i bunden af indsatssien. Men muligvis vil det også være givtigt at lave et vorlauf, hvor jeg manuelt cirkulerer fra hanen ved hjælp af en kande, indtil urten er klar. Og først da tilslutter pumpen.

Nu vi er ved uheld, så havde jeg endnu ikke fået sat hjul på gruekedlen, så da jeg skulle sætte den væk efter rengøring gled den våde kedel ud af hænderne på mig, faldt ned på fliserne og blev slået skæv. Heldigvis kunne jeg rette den op ved at presse den ved at lægge den på græsset og sætte mig hårdt på den nogle gange. Den har nu, som beskrevet under Gør det selv, fået sat hjul på og er blevet lettere at flytte rundt på.

Nogle af billederne her er også med andre steder på hjemmesiden, men jeg mente alligevel at de godt kunne være med her også.


Startside Op Brygningen af den første lagerøl Brygningen den 7 November 2009 Brygdag i billeder Videoklip Sådan flaskes øllet Forsøgbrygget Gærstarter Galleri - udstyr mm. Billeder af bryg 1 Humlehaven Diverse billeder Bryg med nyt udstyr Jyske øldage 2009

 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

new jordans 2014 jordans for sale sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet cheap jordan shoes Louis Vuitton Outlet jordan 6 sport blue jordan 6 sport blue history of jordan 6s sport blue 3s cheap air jordan shoes history of jordan 6s louis vuitton outlet jordan 3 sport blue louis vuitton outlet cheap jordan shoes Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet michael kors outlet louis vuitton outlet sport blue 6s sport blue 6s coach outlet online beats by dre outlet louis vuitton outlet kate spade outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet coach outlet louis vuitton outlet sport blue 6s Lebron 11 Lebron 12 concord 11s louis vuitton outlet Cheap louis vuitton jordan 6 sport blue louis vuitton outlet