[LaC - Brew Forsiden]        Brygningen af den første lagerøl  
Brygudstyr Fadøl Brygning Gør det selv Fotogalleri Humlehave Nyheder

Startside
Op
Indhold
Links
Artikler
Opskrifter
Feedback

Gå hurtigt til:

Bryggemåder
All-grain brygning
Ingredienser
Rengøring
Humledyrkning
Videoklip
Bryggesoftware

Siderne er optimeret til 1280 x 800

 

Bryggeriets motto:

Både bryg og drik med omtanke!
 

 

 

 

 

Brygningen af den første lagerøl.

Her beskrives både om mit første forsøg med at brygge en lagerøl (Oktoberfest/Marzen), men også hvordan jeg brygger med mit lille brygsetup, som jeg bruger om vinteren, hvor det er for koldt at stå ude med gruekedlen. Det var en dobbelt bryg dag, idet jeg også bryggede en dunkelweisse.

Jeg har af flere årsager ikke forsøgt mig med at brygge lagerøl. Jeg havde hørt om den lange gæringsperiode, problemer med at styre temperaturen under gæringen osv. Samtidig har jeg ikke haft plads til det ekstra køleskab, som ville muliggøre denne temperaturstyring.

Begrundelserne stod i kø, men nu skulle det være. Jeg havde fået et par køleskabe af Steen Donner (Lunabryg) fra Esbjerg. Det ene blev til en kegarator, og det andet bruger jeg til at køle og tørre fisk og kød, som jeg røger. Dette er placeret i mit i forvejen overfyldte skur. Da jeg således pludselig havde muligheden, skulle det være.

Der er her lidt billeder og fortælling om denne brygdag, som indeholder flere beskrivelser af hvordan jeg brygger med mit lille brygsetup. (Det er det udstyr jeg benyttede det første år jeg bryggede. Det består af en 26 , en 14 og en 8 liter gryde, samt en spand i spand lautertun).

Der er et videoklip fra denne brygning på siden med videoklip.


(Brug rullepanelet for at se billederne længere nede i denne beskrivelse)

Startside Op Brygningen af den første lagerøl Brygningen den 7 November 2009 Brygdag i billeder Videoklip Sådan flaskes øllet Forsøgbrygget Gærstarter Galleri - udstyr mm. Billeder af bryg 1 Humlehaven Diverse billeder Bryg med nyt udstyr Jyske øldage 2009

 

 

Translate? Google translate

Übersetzen?Google translate

Anbefaling:

AuctionSniper.com - Easy eBay bid sniper solutions.
Easy eBay bid sniper solutions

Læs mere under links.
 

 

[Lars Reinholdt Christensen]


 

Send e-mail til mig med spørgsmål eller kommentarer om dette Websted fra feedbacksiden.
Copyright © 2007 - 2011 LaC - Brew Fanø
Senest opdateret: 10. april 2011

 

lululemon outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet foamposites for sale sport blue 3s louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet Lebron 11 jordan 6 history of jordan foamposites for sale history of jordan 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet kate spade diaper bag cheap jordans sport blue 6s louis vuitton outlet louis vuitton outlet louis vuitton outlet beats by dre outlet retro jordans for sale history of jordan 6s retro jordans cheap jordans jordan 6 sport blue cheap jordan shoes jordan 6 sport blue kate spade outlet michael kors outlet louis vuitton outlet Louis Vuitton Outlet louis vuitton outlet coach outlet online jordan 3 sport blue michael kors outlet Lebron 11